Knuffelkind

‘Uw zoon is wel heel gek op zijn mama hè!’ Zei een dame bij school na het aanschouwen van hoe Daenan als een aapje in mijn armen en aan mijn benen hing. Met een glimlach van oor tot oor keek Daenan op.

Ja, mijn kind plukt graag de bloemen waar hij kan. Daenan ziet spiegelbeelden in regenplassen, dieren in wolken en vraagt vaak enthousiast over mensen en activiteiten waar hij gek op is.

De liefde stroomt over en ik vang het graag op met mijn handen. Uiteraard heeft het leven met Daenan ook uitdagingen. Zo blijft hij in de ochtend roepen om 5:00 u en valt niet vanzelf in slaap. Daenan is nog niet zindelijk en toch maken we stappen in de goede richting.

Ja, ik bekijk alles graag aan de positieve kant en probeer ik een realistische blik te hebben. Ik ben dankbaar voor alle familie, vrienden, kennissen en specialisten die met ons mee te denken en behulpzaam zijn.

Hartelijk gaf Daenan nog een knuffel voordat hij de school in liep. Daenan is gek op z’n mama en ook op z’n school. In het weekend vraagt hij regelmatig wanneer hij weer naar school mag. Onze kleine aapje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s