Goede nachtrust

Hoe kom je jaren door zonder goede nachtrust? Op adrenaline, moed en wilskracht, of als je denkt geen andere keuze te hebben?

Gebroken nachten. Om de twee uur gewekt worden door je kind. Je kind komt uit bed en je legt je kind terug. Vervolgens werd geroepen. Twee uur doorslapen en dan herhaald het zich.

Totdat de kinderarts en ergotherapeut een speciaal ontworpen bed naar voren brachten ‘De Cloudcuddle.’ Een tentbed die je heel makkelijk kan op en afbouwen en dus overal mee naartoe kan nemen.

Voor als je kind een keertje bij oma en opa wil slapen, of als je met een gerust hart een weekendje weg wil gaan of op een langere vakantie. Voorwaarde is wel dat je een eenpersoons bed of matras tot je beschikking heb om de Cloudcuddle veilig aan vast te maken.

Cloudcuddle open

Wij hebben de Cloudcuddle sinds december 2021 en Daenan slaapt sindsdien de nachten door van 19:30-5 a 6:00 uur. Het geeft Daenan rust dat hij niet zelf uit bed kan komen. De ritssluitingen gaan tegen elkaar aan op slot.

Mijn korte lontje in de ochtend is dan ook als sneeuw voor de zon verdwenen. De hele omgeving heeft rust en ook het broertje van Daenan ‘Colin’ slaapt nu heerlijk ongestoord door.

Je kan de Cloudcuddle eerst voor een periode uitproberen, alvorens je besluit het tentbed aan te schaffen. Dat hebben wij ook gedaan, en na een weekendje waren we verkocht.

Via de gemeente kan je proberen een vergoeding te krijgen. Je kind moet dan wel bij jou op het hoofdverblijf staan ingeschreven.

Daenan is nu negen jaar. Toen Colin werd geboren in 2016 wilde Daenan niet meer doorslapen in zijn eigen bed. Dat zijn vijf en half jaren slapeloze nachten.

Rust is goud waard. Dankbaar ben ik ook voor het gouden advies om de Cloudcuddle te kopen.

Wat is jullie ervaring met de Cloudcuddle?

Nu proberen wij Daenan aan te leren om stil te blijven als hij wakker wordt totdat zijn mama of haar vriend hem wekken. We herhalen dezelfde zinnen met behulp van een planbord en pictogrammen. Dank Easyauti hiervoor!

Easyauti

De psycholoog adviseert deze knuffel Sweet dreamers Ewan . Heeft iemand hier ervaring mee?

De ergotherapeut heeft aangegeven dat de Zazu slaaptrainer kan helpen. Het is wel belangrijk bij beide dat elke week dezelfde structuur wordt aangeboden.

Welke tips hebben jullie?

Juiste sluiting van de ritsen van de Cloudcuddle
Cloudcuddle dichtgeritst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s