Blog: Prijswinnares Stephanie over de eerste prijs

image

Wat is het mooi als een prijs een schot in de roos is. Je kan dit bewonderen door het zien van de foto’s met haar zoon en de wipwap van Re-Tire. Een prachtig product die Stephanie al eens bekeken en onthouden had.

Stephanie zag toevallig de Down & Beautiful dichtwedstrijd op Instagram en besloot direct haar woordenstroom op papier neer te zetten. Je leest bij elk woord liefde, warmte en oprechtheid. Ze wilde gewoonweg meedoen en had niet eens gekeken bij de te winnen prijzen.

Elk jurylid wist zeker, dit gedicht die elke snaar raakt en die emoties aanspreekt waardoor zelfs een traantje ontstond in onze ooghoeken, heeft recht op de eerste prijs. Een drietal prijzen waaronder ook de dichtbundels van Down & Beautiful en een Aroma Touch Massage van nicOiLs.

Hier onder lees je de ervaring van Stephanie.

Dankjewel! Ik was echt flabbergasted gisteren, echt heel mooi en bijzonder dat mijn woorden hebben mogen winnen! En ook zo veel leuke reacties gekregen al!

En dat zeker, dat plekje verdienen ze en hebben ze zeker in mijn hart!

Geweldig, de dichtbundels! Daar ga ik fijn uit lezen wanneer de kinderen op bed liggen!

Wauw.. echt super gaaf, ik weet zeker dat onze kleine boef hem fantastisch zal vinden! En ook zeker het verhaal achter Re-Tire vind ik prachtig! Ik kende het via het profiel van Lucky Leaf. 

Wauw en ook nog een massage, ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal niet zo naar de prijzen gekeken had maar hoe leuk is dit! Ik heb nog nooit een massage gehad dus ik ben heel erg benieuwd!

Natuurlijk ga ik een mooi stukje schrijven over de wedstrijd, prijzen en ervaringen met de dichtwedstrijd. Ik heb gisteravond een IG video opgenomen over deze ervaring dus die staat al online en een post met het gedicht, binnenkort zal ik nog een mooie post maken met de ervaringen en foto’s! 🙂

Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring en en uiteraard voor de prachtige prijzen!

Stephanie Caroline Boers

Insta: @huisjeboompjeblogje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s