De hobbelband van Re-Tire made by Pips

Het zonovergoten vrijstaande huis, de warme begroeting en het speciale gezelschap staan in mijn geheugen gegrift en de mensen van Re-Tire hebben een plekje in mijn hart gekregen.

De wervelwindjes, alias mijn zoons Daenan en Colin lachten vriendelijk naar Paul en spotten daarna vrijwel direct de hobbelband en wipwap. Gierend en brullend van de lol en totaal in hun element, lijkt het alsof ze vaker op bezoek zijn geweest bij Anneke, Paul en Mark, en het was echt de eerste keer.

Mark heeft het syndroom van Down net als Daenan en is trots dat hij samen met zijn vader Paul oa. hobbelbanden maakt van oude autobanden en gerecycled hout. Zijn moeder Anneke wil graag een van de dromen waarmaken van Perfectly Imperfect People (Pips Inc) en dat is om hun eigen geld te verdienen. Lees de volledige missie hier.

De hobbelband is gedoneerd aan Down & Beautiful om als een van de prijzen weg te geven aan de winnaar van de eerste prijs.
Waarvoor ik dankbaar ben. Wij gaan samen iemand gelukkig maken met dit unieke product.

Met de te winnen prijzen van de Down & Beautiful dichtwedstrijd wil ik laten zien welke talenten mensen met het syndroom van Down allemaal hebben en wat zij supergoed kunnen.

Neem Mark, een knappe jongen van 21 jaar die vier dagen per week bij Brownies en Downies werkt en daarnaast zijn handen uit de mouwen steekt om ook wijnbanden en schaak/backgammon tafels te maken.

Daenan is nu nog zes, en ik zie hem in zijn toekomst bijvoorbeeld net als Mark in een lunch restaurant werken, of schilderijen maken zoals Jasmijn of in een toneelstuk spelen zoals Dr. Down.

Wil je kans maken op een hobbelband van Re-Tire, dan ontvang ik graag jouw gedicht in de mailbox van downandbeautiful@gmail.com voor 15 maart. De drie winnaars worden bekendgemaakt op Wereld Downsyndroomdag 21 maart om 21.00 uur. Iedereen die meedoet krijgt sowieso een bedankje.

Dank je wel.

Re-tire-collage-blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s