HandTouch NicOiLs 1e prijs dichtwedstrijd 2019

Nicolle Frenay van NicOiLs kwam op een zonnige dag naar mijn huis toe en nam een glimlach en een paar zonnestralen mee waardoor ik ook van de warmte kon gaan genieten. De gelukkige winnaar van een HandTouch die aan mij gegund werd.

Uit de speakers hoorde ik rustgevende muziek en ik voelde dat ik door de mooie klanken in balans kwam. Ik rook een verfrissende geur van dōTERRA lemon en nam een slok van het water met deze smaak wat welkom voor mijn lichaam was.

Op de tafel stond een doos met verschillende oliën met ingrediënten samengesteld uit de natuur. Ik had geen keuzestress en mijn aandacht ging direct uit naar de Motivate, een Encouraging Blend met mind en citrus essential oils.

Vanaf het moment dat Nicolle mijn hand aanraakte voelde ik verbinding en begonnen de tranen te prikken achter mijn ogen. De emoties begonnen te stromen samen met de olie die in mijn huid haar werk deed. De huid is een spiegel van de ziel.

De woorden uit mijn hart kwamen vanzelf en Nicolle was een luisterend oor. Zonder oordeel of veroordeel. Ze was er voor mij. Ze was er voor mijn handen. Mijn huid werd verwend, verzorgd en verrijkt. Ontspanning waar ik nog uren lang van kon genieten.

Ik zal altijd dankbaar zijn voor de HandTouch van NicOiLs. Een ervaring die ik nooit zal vergeten. Een kostbare herinnering. Deze combinatie maakt mij nieuwsgierig naar de AromaTouch waar Nicolle het hoofd, de nek, schouders, rug en voeten onder handen neemt.

Wat deze massage elke keer uniek maakt, zijn de acht uitgebalanceerde en vastgestelde dōTERRA oliën met geneeskrachtige ingrediënten. Ieder met heilzame werkingen voor de huid; de spiegel van de ziel.

De prijs: de HandTouch ligt ook binnen jouw handbereik als jouw gedicht met de eerste prijs betiteld wordt. Wie weet wordt je dan ook nieuwsgierig naar de AromaTouch.

Doe je ook mee? Stuur jouw gedicht naar downandbeautiful@gmail.com voor 15 maart. De winnaars worden bekendgemaakt op WDSD 21 maart 2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s