Verhalen van de winnaars uit 2018

Betty van Loon is de winnares van de eerste prijzen *een HandTouch van NicOiLs,
het prachtige schilderij met vlinders van Jasmijns Wereld  en de dichtbundels van Down & Beautiful

Jouw gedichtenwedstrijd was voor mij de aanleiding om in het kort te schrijven hoe Leonoor in mijn leven kwam en hoe het voelt om haar moeder te mogen zijn. Ineens vond ik de juiste woorden en daar was ik voor mezelf heel blij mee. Af en toe geef ik mijn gedicht aan iemand waarmee ik mijn gevoel wil delen, en dan hoef ik verder niet veel meer uit te leggen, het is de samenvatting van een groot wonder.
Ieder nieuw leven is een wonder, een geschenk van God,  de intense vreugde die Leonoor in ons gezin brengt  is moeilijk in woorden te vangen, wij genieten er elke dag van. Ik had niet verwacht jouw wedstrijd te winnen, ik was erg verrast en blij met de mooie prijzen.
Het schilderij van Jasmijn staat in de woonkamer, met Nicolle hebben we erg gelachen en ik voelde me verwend, jouw gedichtenbundels vertellen een verhaal dat ik ook ken: het verhaal van liefde en geluk met een kind dat je niet toevallig kreeg,
maar speciaal voor jou bestemd was om intenser in het leven te komen staan….
Onze Leonoor kan sinds twee weken lopen, op de foto zie je haar op een gezellig dorpsevenement deze week, ze heeft niet alleen 4 zussen, 1 broer en een vader en moeder, maar ook al zoveel vrienden in ons kleine dorp. Wij zijn niet bang voor de toekomst, we vertrouwen erop dat God die ons Leonoor gaf ook haar leven zal leiden, en wij mogen helpen, wat een eer!
Ik wens je veel geluk in je leven.
D&B-winners-2018-Betty
De winnaar van de tweede prijzen is Erika De Stercke en zij was erg blij met het volgende de dichtbundel “Dag Taart op de Tafel” van Stichting Special Arts
en het boekje “Maxwell goes to the zoo” van Lisa van Drese.
Diana van Riemsdijk is de winnares van de derde prijs, een thee mok van Sab’s creaties met de quote ‘“You are amazing, remember that!”

“Toen ik de oproep voor de gedichtenwedstrijd zag staan in de Down-Up, heb ik diezelfde avond mijn gedicht geschreven.

Wat een verrassing dat mijn gedicht de 3e prijs heeft gewonnen.

En de prijs? Zoals jullie kunnen zien komt goed van pas!”

D&B-winners-2018-Diana.gif

Federica Zandardi heeft de mooie quote aan Down & Beautiful gestuurd die als winnaar uit de bus kwam en op de thee mok (derde prijs) is gedrukt door Sab’s creaties

Zij mocht het schitterende armbandje ontvangen gemaakt door BeBalancedBeads met geel topaas en hartjes van Swarovski.

armandje-2.gif

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s